Vilma simmar järnet

I ottan tog Tove och Ammis en lång mysig promenad för att plocka snäckor.

En annan sak värd att nämna är att Valter har slutat med napp! Planen var att ge alla napparna till aporna, men de dök ju aldrig upp. Trots det är de utfasade och efter en hemsk första natt så får man ändå säga att det går hyffsat att sluta.

Idag tog Vilma och Ammis en liten avstickare från resten av ligan. De gick till KC med den maffiga poolen för att träna simning och snorkling. Det blev inte så mycket snorklat, men mer av det naturella simmandet. Vilma klarar numera att simma 25 meter på raken där hon inte bottnar på egen hand! (Hon var rätt trött ikväll…)

De hann även med att prova på den stora “badbollen” som vi sett på håll flera gånger tidigare. Som tur var var det mulet idag så tempraturen i bollen höll sej under 50-strecket… Vilma tyckte det var toppen trots växthuseffekten.

Vi andra var hemma och pysslade och käkade nudlar med Ekströms pulverkräm som efterrätt. Mums. Tove gick själv och köpte lördagsgodis idag. Tre gånger. Först köpte hon fel godis. Sen köpte hon rätt godis men råkade bjuda Baa på alltihopa. (Baa är en lokal tjej som är tre år och rätt förslagen…) Sen blev det rätt med godiset i allafall.

Ikväll blev det hämtkäk från några olika resturanger. Grillad majs och potatis och diverse rätter med grönsaker och kyckling. Ammis saknar inte alls matlagning. Hämtmat är bättre och Ammis vill ha det så jämt. Nu ska vi titta på film.