Thaiboxning

Efter en natts provsovning på nya stället får det med beröm godkännt. Så här såg det ut på morgonen:

På kvällen var the thai-boxning. Johan, Vilma och Valter ville titta och gick dit efter middagen. Evenemanget bestog av tio matcher, och de första matchernas fighters var inte så gamla men väldigt duktiga ändå.

Men efter några matcher kroknade barnen, och det var mest pappa som var publik. Men han hade kul i allafall.

Idag har vi mest softat och barnen har lekt med andra svenska barn som bor här i huset.

Vi käkade lunch på balkongen. När vi sen efteråt satt och jäste på balkongen, och barnen smitit iväg för att köpa lördagsgodis, så hörde Ammis tutan från mat-motorcykeln. Mat-motorcykeln var en favorit under förra trippen. Underhållningen består i att man får peka på påsar med saker man inte är säker på vad det är. Sen ger man mannen på motorykeln lite pengar och har man sen tur har man vunnit något som är gott att äta. Idag kom lycklig Ammis tillbaka med en påse jättegoda små tomater och två bananbladsinslagna tårtbitar fyllda med ris och potatis. Smakade ok.

På kvällen ringde Carolyn till Tove och de pratade länge och väl. Efteråt var Tove på toppenhumör.

Valter däremot trampade igenom totalt och helt plötsligt var det jätte långt hem till Sveriga. Han längtade efter Historievägen och mormors säng och att få baka med mormor. Vi saknar allihopa mormor här och önskar att hon kunde komma hit och hälsa på.