Gemensam lunch

Precis som mycket annat är snön här i New York helt annorlunda än snön hemma i Sverige. Snön är liksom mindre kompakt och lite mindre kall.. Märklig helt enkelt.

Idag upprepade vi vår promenad in till centrum. Denna gång var målet TriOptimas kontor för en lunch med Johan. New York bjöd dock på kallare vädret idag än igår så väl framme var vi, Tove, Vilma; Valter och Ammis, kalla som isbitar. Maten (som vi glömde fota!) smakade dock smaskens!!

På väg hem råkade vi komma på fel tunnelbana och hamnade på andra sidan Central Park. Resan blev dock en upplevelse i sig då halva tunnelbanevagnens resenärer engagerade sig i oss och försökte överträffa varandra i tydliga instruktioner i hur vi skulle ta oss hem. Vinsten gick dock till en äldre dam som resolut klev av med oss på rätt station och visade oss rätt uppgång. Väl uppe på marken igen tog vi sen en taxi hem och bäddade ned oss i soffan med film och popcorn.

Valter hittade ett monsterpopcorn som till och med kunde stå!

På kvällen var det gympa. Tove gjorde premiär i ny grupp och körde sig så trött att hon nästan svimmade. Envisa barn… : )