Ellis Island

Måndag: Heldagsskola och så lite gympa på kvällen (så klart). Just som vi börjat få in lite rutiner, hittar till mataffärer, vet var det finns sol och lä är det snart dags för oss att åka hem! Känns märkligt, och lite trist…

Tisdag: På Tisdagen var Tove, jag och Valter på heldagsutflykt med farmor och farfar. Farmor och farfar hade planerat en båtutflykt till Staten island och Elis island, på vårt första stop(Staten island) där vi såg frihetsguddinan. och gick upp pedestalen.

Idag skulle jag Tove Vilma farmor och farfar till Ellis Island. Farmor och farfar kom ganska tidigt hem till oss sen åkte vi tunnel bana ner till Batery park.

Johan och Ammis tog en halvdags-shopping i Jearsy Garde Mall och införskaffade jeans, jackor, träningskläder och en hel massa annat. Framförallt spenderade vi tid tillsammans! En långfika i lugn och ro…

För första gången sedan strax efter nyår fick vi umgås mer än 1 timme i vaket sällskap med bara varandra. Kändes väldigt lyxigt. Tack Rolf och Ulla för barnbarns-vaktandet!