Kai Bae Beach

Vi tog en taxi för att reka lite efter vart vi vill oss senare, och hamnade vid den strand där vi på vår förra resa hälsade på familjen Nordblad.

Där, på Kai Bae Beach, var det lika fint som tidigare och vi badade en lång stund.

Sen gick vi en ännu mycket längre stund. Långt upp över stranden, in på en ödetomt, ut på nästa strand, hittade vackra snäckor, gick en bit till och fick då möjlighet att se många olika varianter av boenden (“från koja til slott” stämmer bra in på vad vi såg). När vi sedan väl försökte hitta hem gick vi fel och hittade inget mer än en kul coccos-nöt som hade slagit rot och börjat få skott.

Till sist hittade vi i alla fall ett ganska najs boende (huruvida det var najs råder det dock delade meningar om…), och kunde köpa lite dricka i skuggan. Dock visad det sig, när vi sedan äntligen började knalla hemåt, att det var en bra bit att gǻ upp till huvudvägen. Alla höll dock humöret uppe.

Väl hemma fick vi oss sedan ett välförtjänt bad i poolen (jodå, vi duschade innan) och Valter fick därmed även tillfälle att visa upp sina simkunskaper. Vi hade lovat honom simfötter då han kunde visa att han faktiskt kan simma. Nu har han simfötter.

På kvällen bjöd vi över Malin och Jonas (föräldrar till My och Theo som barnen lekt med de senaste dagarne) på lite balkong-pilsner. Det eskalerade så småningom till fullt utvecklad middag. Mycket trevligt hades.