Elefantsafari

Poolen på Alina Grande där vi bor är rätt bra även om den inte är så stor. De senaste dagarna har vi därför, i allafall delar av dagarna, hängt där. Valter börjar bli en fena på att simma och har ikväll fått de efterlängtade simfötterna som utlovats om han lärde sej simma. Nu simmar han. :)

Igår torsdag for vi en sväng söderut på ön för att titta på elefanterna. Vi matade dem med annanas och red en tur i djungeln. Då vi precis kommit in i djungeln börjar elefantskötaren, som sitter på elefantens huvud, slå i trädstammarna vi går förbi. Då Ammis frågar varför visar det sej att det är för att det finns så mycket ormbon. Kobror, “velly dangerous…” Ammis och Tove värdesatte inte den informationen…

Idag gjorde vi en utflyckt till Bang Bao för att shoppa fördelsedagsresent till Vilma. Det var väldigt varmt, och både Vilma och Ammis var lite kinkiga i magarna, så vi blev inte så länge där. Sen gjode vi lite rekognoseringsstopp på taxiresan hem för att hitta nytt boende. Det fanns i allfall något alternativ, så vi får se vad planen blir sen när Vilmas kalas är avklarat.

På Halta Hönan ikväll så blev vi förevigade av kyparn.