Kö och snöstorm

På måndagen gapade kylskåpet tomt varför Tove och Ammis begav sig ut för att handla lite mat. Då vi dock inte riktigt hade insett vidden av snöstorms-förberedelserna (och alla varningar som tydligen gått ut) blev matshoppingen något av en skräckupplevelse. I mataffär nummer 1 började kön till kassan ca 5 meter efter ingången. Tove och Ammis insåg därmed snabbt att de behövde gå någon annan stans. Mataffär nr 2 verkade mycket bättre! Cirka 5 minuter efter det att som handlingen påbörjats började dock snön att falla och folk drösade in i affären! Folk var som galna och handlade allt de kom över. I hyllorna tog vattnet, läsk, mjölk, bröd, frukt slut på ett kick. Heeelt galet!

Hemma hade Valter och Vilma börjat bli oroliga, och då de inte kunde nå Ammis mobil (kan inte ringa utomlands med telefonen i lägenheten) hade de helt enkelt ringt Johan jobb och frågat efter honom. Receptionisten var mäkta imponerad då hon rusade in till Johan och sa att hans barn var i telefonen och sökte honom.

Snön föll sedan sakta ned och bildade ett fint vitt täcke, och på TV:n varnades alla i New York för extremt snöfall. Tunnelbanan slutade gå, butiker stängde och folk uppmanades att gå hem tidigt från sina jobb. Kändes faktiskt lite spännande!

Eftersom det var måndag och träningskväll begav vi oss dock till gympahallen bara för att mötas av meddelandet att all träning var inställd. Det var bara att traska hem igen. Snön singlade dock vackert ned så det blev en trevlig promenad.