Löprunda

Ammis träningskort har gått ut, så för att inte lägenheten ska bli för liten så bestämde vi oss för att träna själva medan Vilma var på gympan idag.

Vi började med att springa till gympan och tillbaka hela familjen. Att diagonala genom Manhattans rutnät går rätt bra nät man springer. Förr eller senare är det gå-gubbe i någon korsning, och då svänger man. Dessutom gör osäkerheten att man springer på ställen man inte varit på tidigare. Den här läprundan resulterade i att vi passerade det stora hus där tydligen Madonna ska bo då hon är i NYC. När vi kom hem vad det styrketräning och stretch som gällde.

Eftermiddagens plan var att utforska Chinatown, men när vi hämtade Vilma var hon inte ett dugg sugen på att bege sig någonstans. (De hade varit få och tränat järnet idag.) Så vår expidition blev reducerad till att åka buss upp till 86:e och Lexington och få lunch på Shake Shack. Rätt najs det med. Sen gjorde vi lite tidig eftermiddag och gick hem och la oss på soffan och tittade på Firefly på Netflix istället.

På kvällen fick Johan och Ammis lov av barnen att gå på resturang utan barn. Så med nogsam riggade mobiltelefoner vågade vi oss ut runt hörnet till den förnämliga Thai-resturangen.