Nya bekantskaper

Vi passade på att fota Wassana och Witchet som driver Sai Khao Inn där vi bor. De tar väl hand om oss och vi kan varmt rekommendera det. Valter refererar till Wassana som “sin tjej” och smiter vid varje möjligt tillfälle iväg för att kolla om han kan få lift på hennes moppe, eller bara hänga med henne medan hon tvättar eller städar något av rummen här på guesthouset. Det är en bedrift av henne att stå ut… Det är kul att se dem kommunicera utan att ha något språkligt gemensamt.

Helt oprovocerat kommer här en bild på Ammis favoritkäk. (Ammis tror att maten är preparerad med extra kosttillskott, för hon går upp i vikt även om hon mest käkar SomTam (Papayasallad). Nej, hon är inte gravid. ;^P )

Idag blev det långdag på stranden. Vi lekte med våra före detta grannar som bodde här på Sai Khao Inn. Fredrik, Ulrika, Vilja och Smilla. (Det besynnerliga djuret vi fotat är en eremitkräfta som råkat följa med snäck-samlerskarna upp till vårt hus.)

När Ammis hämtat käk ikväll låg barnen i bakhåll och hade bytt kläder och plockat blommor att pynta bordet med. Det blev kalas-middag med dans-show och sång efteråt.