Fyra dygn Bangkok

Nu har vi fullkomligt växlat tempo. Sedan tre dygn snurrar vi runt i Bangkok. Skitigt och bullrigt, men rätt charmigt.

Vårat hotell var lite av en besvikelse. Det känns lite nedgånget, men placeringen med egen gång upp till Skytrain är rätt ok när man kommer hem med trötta barn på kvällen…

Tove och Ammis har stått för den mesta shoppingen. (Johan, Vilma och Valter har mest drällt vid poolen, vilket kan vara rätt najs det med.)

Igår var vi vid Siam Ocean World. Det är en jättestor akvarieanläggning i ett av shopping-centren där man kan till och med kan gå i en tunnel av glas inne bland fiskarna. vi såg allt från stora hajar och rockor till maneter. Vid en avdelning kunde man klappa några av fiskarna. Det blev stor uppståndelse när en av baby-hajarna bestämde sig för att hoppa upp ur karet och stänka ner hela vår familj. Som tur var sprattlade den sej tillbaka ner i vattnet, men både Tove och djurskötaren såg lite skärrade ut :^)

Idag tog vi skytrainet till floden och åkte en guidad tur i kanalerna. Den avslutades vid Wat Po där vi såg en enorm liggande Budha och en massa tempel.

Sen var det taxi hem och pizza-frossa. Ammis var mer uthållig och ägnade två(!) timmar åt att leta efter ett köpcenter vi hört skulle vara bra. Vi andra gick hem och kikade på film. Nu ska vi ner till poolen igen.