Hemma igen

Sen vi bloggade sist så har det hänt en hel del. Det var inte lika god tillgång till internet när vi väl kommit tillbaka till mer civiliserade trakter.

En förmiddag i Bangkok tog vi taxin till Lumpini park. Mysig park. Det var lite varmt men fanns en hel del spännande djur att titta på.

Som en sista etapp på resan så tillbringade vi de sista två nätterna i Chachoengsao. Det är en stad med 400000 invånare en timme med taxi österut från Bangkok. Anledningen att åka dit var besöka värdmamman som min bror var utbytesstudent hos. Vi blev väl omhändertagna och fick se ett lite mer autentiskt Thailand. Vi besökte ett stort tempel.

Vi han med ett stopp på skolan där värdmamman jobbade.

Vi drällde runt och turistade. (Dock kändes det lite som vi växlade av och till mellan att vara turister och att vara turistattraktion. Rätt många Thailändare kom fram och pratade på knaglig engelska och undrade var vi kom ifrån och vad vi gjorde där.)

Ammis och barnen tog chansen och provade på den lokala gympan som varje kväll hölls på parkeringen utanför.

Sen var det dags att åka hem och flygresan gick toppenbra. Vi sov mest och när vi kom hem var farmor och mormor där och mötte oss på Arlanda.

Borta bra men hemma bäst :^)