Kallt

Det varit kallare än någonsin här i USA men hemma i Sverige har ni tydligen vår… Känner oss lite snuvade på väderfronten!

I söndags sken dock solen så då passade vi på att utforska The High Line. The High Line är en nedlagd gammal järnväg som ingen orkade ta bort som numera har blivit en gång-bane-park. Den slingrar sig högt upp i luften mellan bostadshus, kontor, affärer och över vägar. Riktigt coolt (även om den sommartid säkert är än mer imponerande). Vi passade på att göra en snögubbe.

På måndagen försökte barnen och Ammis att plugga och jobba. Gick inget vidare då lägenheten var lite för trång för att rymma alla. Vi tog därför en långpaus och gick gick och inhandlade lite mer Harry Potter och Minecraft litteratur istället.

På tisdagen fick Vilma följa med Johan till jobbet. Hon pluggade, spelade Minecraft och imponerade på kollegorna genom att vara allmänt behaglig. Till lunch var det hamburgare och chokladmilkshake. MUMS!

Hemma på Upper East kom städerskan och sjasade ut Ammis, Valter och Tove. Som tur var hittade de en lekpark, i lä, i solen! Lyckan var total, för alla!

På kvällen tränade Ammis och Valter och Tove, Vilma och Johan fick äran att träffa Ulla och Rolf som äntligen kommit hit till oss i New York! Total lycka även det : )