Massage

Idag provade vi på att bli masserade. (Valter däckade dock redan på väg ned till stranden så han sov i vagnen i skuggan istället) Resten av oss radade upp oss under halmtaket just i vattenbrynet och blev traditionellt knådade i en timme. Mycket najs!

Efteråt var vi alla nöjda och lena på insidan. (Vilma till den grad att hon somnat och var helt okontaktbar i en kvart!)

Annars har vi mest hängt hemmavid. Ammis började dagen med en löpar-date längs med stranden tillsammans med pappan i den trevliga norsk/indisk/amerikansk/nepalesiska familjen. Ooootroligt skönt (även om vaderna börjar att kännas gnska så stumma så här framåt natten).

Det finns mycket djur att titta på bara inpå knuten…

De små djuren har fördelen att man inte märker dem så mycket när man väl har stängt dörren för dagen. Dock har vi två tuppar här som verkar leva i en annan tids-zon. Gala-föreställningen brukar börja i ettsnåret och fortätter sedan tills dess att solen går upp vid 6-tiden…

Barnen har trots språkbarriären stort utbyte av de som sköter om stället här. De har fått pröva att åka både moped och soffa och tittat runt i byn.

Dessutom har det flyttat in en lekkompis, Elin, här bredvid som de leker mycket med.