Julmys

Det här är en uppsammlingspostning av det som har hänt de senaste dagarna.

Johan var duktig även han och gick upp i ottan och sprang på stranden. (Ammis leder ännu för hon har varit ute två gånger…)

Det har skulpterats ytterliggare i sanden. Nu blev alla barnen sjö-jungfruar. Att gräva ner barnen är ju utmärkt barnpassning. De tar det lugnt jättelänge. ;^)

På kvällen var vi ute och käkade med Camilla, Vijay och Erik-Vikram. De bjöd på toppen-förfest med tillhörande solnedgång på deras balkong. Vi hade inte samma tur med resturangval som förra gången vi var ute med dem men man kan ju inte ha tur jämt. Den här resturangen prickade varken synkrinisering av när olika mat kom ut, vilkan mat det skulle vara eller ens hur man lagar mat… Det finns fler hak att pröva.

Det är lite synd om Tove för hon låg och sov bredvid Johan och Vijay när de drälde kvar i en trädkoja och drack Heineken. Det är inte så bra om man inte har myggstiftet med sej.

På julafton gjorde Valter samma sak som han gjorde förra julen. Han kräktes. Så vi blev mest hemma i våra jul-luvor. Trots skrammel i buken är han på skapligt humör så det är inte så synd om oss.

God jul från familjen Lübcke i Thailand!