Utmaningar

Ammis dag började med den vanliga löprundan. Vad som var annorlunda var att det idag kom en stor hund springande som inte vek undan utan satte mer fart mot Ammis. Hon fick ta till flykten ut i vattnet. En våg gjorde att hon dessutom tappade balansen. Ammis iPod är tyst nu. (Hunden följde inte efter och det var ju bra. Ammis hade föredragit att det varit hunden som var tyst.)

Vi tänkte oss åka till marknaden vi såg när vi var ute och åkte taxi förut, så vi tog en ny taxi och åkte söderöver. Dock visade sig att marknaden var ambulerande så det var tomt när vi kom dit. Eller i allafall där vi trodde att den skulle vara. Vi hittade i allafall en lite större affär med bättre utbud än vår lokala handlare. Hit åker vi nog igen.

När vi tittat runt lite så ville vi åka vidare. Vi pratade med en taxi-chaffis och efter lite dividerande om var vi var och vart vi skulle så hamnade vi vid ett fint vattenfall. Det var en kul promenad genom djungeln innan man kom fram.

Ammis tyckte att djungeln var lite väl djunglig för hennes smak. Vi såg inte några ormar men det var nog mest för att de gömde sej så lömskt…

Väl där fick Johan öva lite på höjdskräcken. Barnen vill klättra upp till vattenfallet.

Efteråt var det glasspaus och taxi hem.

När vi kom hem han vi med en liten sväng till stranden. På vägen mötte vi familjen Nordblad igen och gjorde sällskap.

Imorgon är det snorkeltur för Ammis och Tove ihop med Linda och Moa.