Snorkling och bad

På måndagen begav Tove och Ammis sig ut på snorklingsutflykt tillsammans med Linda och Moa. Det blev en dag ed mycket båtåkande i stora vågor, lite för mycket för tjejerna.

Vi började i Bao Bang, en fiskeby byggd på pålar ut i vattnet. Därpå följde ca 2,5 timmes båtfärd på höga vågor. Trots åksjuketbletter var alla utom Ammis kritvita ansiktet. Det var riktigt skönt att sen äntligen få hoppa i vattnet och snorkla.

Till kvällen var det lite barnbyte. Tove och Sonny bytte sängplatser med varandra. Det gick superbra. Iallafall hemma hos Lübckes var det tyst tämligen omgående. (Imorse var de dock igång tidigt och Vilma, Sonny och Valter är rätt många tillsammans ;^)

Idag tisdag tog vi ytterliggare en heldag på stranden. Vi packade ner smörgåsar, sandleksaker, bollar, cyklop, snorklar och en stor luftmadrass… Idag var det inte lika högt tidvatten som igår, men tillräckligt för att Ammis och Vilma skulle guppa iväg på långtur på luftmadrassen. Väl tillbaka skötte sen Johan madrassvaktandet…

På kvällen har vi nu just kommit hem från en middag nere på stranden ihop med Nordblads. Barnen har än en gång skött sej exemplariskt och Vilma skötte dessutom kameran med bravur. Hon fick fina bilder på solnedgången.